Trailer What will people say

What Will People Say gaat over Nisha, een zestienjarig meisje dat een dubbelleven leidt. Thuis, bij haar familie, is ze de perfecte Pakistaanse dochter. Maar daarbuiten, bij haar vrienden, is ze een gewone Noorse tiener.

Wanneer haar vader haar op haar kamer betrapt samen met haar vriendje, stort Nisha’s wereld in. Een ontroerend coming of age drama over de complexe relatie tussen vader en dochter. Een verhaal van een jong meisje dat haar eigen weg moet vinden in het leven.

Met hulp van een sterk debuterende hoofdrolspeler maakt regisseur Iram Haq invoelbaar hoe scherp een gespleten cultuur kan snijden. Aan de ene kant het vrije leven dat iedere opgroeiende tiener in Europa wil, aan de andere kant de ouders die zich naar een betere toekomst hebben geknokt en niet zomaar hun tradities willen loslaten. Een leven vol botsingen, kloven en pijnpunten. Deze film zal vooral herkenbaar zijn voor jongeren die opgroeien tussen 2 culturen en een strengere opvoeding ervaren of vaak een verscheurende keuze moeten maken tussen familie en hun leeftijdsgenoten. 

Bekijk hier alvast de trailer.

Auteur:

Logo tzitemzo

Meer faq’s